Preventieadviseur psychosociale aspecten - Antwerpen - #10509626

Mensura


Datum: 1 week geleden
stad: Antwerpen, Vlaanderen
Contract type: Voltijd
Bedrijf


Medewerkers van bedrijven beter, langer en gezonder aan het werk houden. Dat is het doel van Mensura, de grootste Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk. We inspireren en helpen onze klanten met oplossingen en diensten – altijd op maat en verder dan de wet gaat.


Functiebeschrijving


Als preventieadviseur psychosociale aspecten aan de slag bij Mensura


Nu meer dan ooit hebben bedrijven en hun werknemers steun nodig van deskundigen in psychosociale aspecten. Jij bent zo’n expert. Je voert bij bedrijven preventieopdrachten op psychosociaal vlak uit. Dankzij jouw klare kijk ben jij het klankbord voor onze klanten in de regio Antwerpen. Iets voor jou? Aangename kennismaking!


Jouw taken als preventieadviseur psychosociale aspecten


Je helpt bedrijven om hun beleidsplannen op psychosociaal vlak op te stellen. En natuurlijk ook voor hun beleid over onder meer ongewenst gedrag, agressie en verzuim.

Je voert risicoanalyses op psychosociaal vlak uit.

Je voert individuele gesprekken, bij zowel informele als formele verzoeken. Daarna coach en ondersteun je de medewerkers.

Je organiseert en geeft workshops. Denk aan psychosociale thema’s zoals stress, vertrouwenspersonen en respectvol samenwerken.


Profiel


Jij hebt in je bagage

‍ Master in menswetenschappen, bij voorkeur arbeidspsychologie.

‍ Specialisatieopleiding preventieadviseur psychosociale aspecten – of multidisciplinaire basismodule voor preventieadviseurs.

  • ️Uitstekende kennis van het Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt.
  • ️Rijbewijs B.

Jij bent vaardig in

  • ️Met respect en toch vastberaden luisteren. En richting geven aan personen en groepen met relationele moeilijkheden – op elk niveau van een onderneming.
  • ️Zelfstandig, in team en projectmatig werken.
  • ️Verschillende opleidingen geven – graag én vlot.
  • ️Goed je administratie coördineren en intern & extern rapporteren

Wij bieden

Wat jij bij Mensura krijgt

Je job zit vol variatie. Welkom in een organisatie die oog heeft voor jou. En voor jouw groei, ontwikkeling en toekomst.

Een aantrekkelijk loon. Met bedrijfswagen, smartphone, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eco-cheques, tussenkomst voor je internetkosten thuis en tot 41 vakantiedagen.

Onze bedrijfscultuur zet in op innovatie: we investeren in nieuwe technologieën, zetten partnerships op met start-ups en stappen mee in academisch onderzoek.

Ons luisterend oor voor wat jij verwacht. Aandacht voor het welzijn van al onze medewerkers, zowel fysiek als mentaal. En een breed scala aan beweeguitdagingen, vitaliteitsonderzoeken en psychosociale ondersteuning.



Contact

Neem contact op


Bezorg ons je cv en motivatiebrief via deze website.


Hoe gaat het verder?


  • Ben je geselecteerd voor een interview met hr?
    Dan krijg je een uitnodiging voor een gesprek.

  • Stel: na ons eerste gesprek ziet het er goed uit. Tijd voor een tweede.
    Met de teamleader en onze verantwoordelijke psychosociale aspecten.

  • Alles in kannen en kruiken? We bieden je een vast contract aan.


Heb je nog vragen?

Je krijgt met veel plezier altijd antwoord van ons Talent Acquisition Team: hr-recruitment@mensura.

Vergelijkbare vacatures

Loketbediende logistiek

Go4Jobs, Antwerpen, Vlaanderen
1 week geleden
Wat wij van jou verwachten Jouw taken Je ontvangt vrachtwagenchauffeurs, controleert de boekingen van de rederijen en vrachtwagentransport en verduidelijkt waar ze hun vracht mogen lossen of laden. Eventuele problemen los je op en je informeert hierover alle betrokken partijen....
Go4Jobs

E-plan tekenaar

Regis Consult, Antwerpen, Vlaanderen
1 week geleden
Ben je gepassioneerd door techniek en heb je een scherp oog voor detail? Dan ben jij de E-plan tekenaar die wij zoeken! De taken en verantwoordelijkheden Als onderdeel van jouw rol ben je verantwoordelijk voor het elektrisch en hardware ontwerp...
Regis Consult

RPO Recruiter

Hays Internal Jobs, Antwerpen, Vlaanderen
1 week geleden
Sauvegarder RPO Recruiter Commercieel ingesteld, interesse in HR en Telecom? Join us en boost je carrière! RPO Recruiter Talent Acquisition Specialist | HR | Klantgericht | Telenet | RPO | Mechelen Hays is internationaal niet alleen de nummer één in...
Hays Internal Jobs