(Associate) Partner Risk Management Belgium (m/v) - #10511916

Morgan Philips Executive Search


Datum: 3 weken geleden
stad: Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Contract type: Voltijd
(ASSOCIATE) PARTNER - (m/v)

Wij werken samen met een gerenommeerde adviesgroep die bankinstellingen begeleidt in hun transformatieprojecten binnen risicobeheer en finance. Met een sterke aanwezigheid op de Belgische markt is onze klant in volle expansie en onderscheiden ze zich door zowel een innovatieve aanpak als op maat gemaakte oplossingen. In deze context wensen zij het Belgische managementteam versterken en hebben ze ons de werving van een nieuwe (Associate) Partner toevertrouwd.

Verantwoordelijkheden:
Binnen het Belgische Managementcomité zal u de volgende missies hebben:

Klantenrelatiebeheer: U bouwt en onderhoudt solide en vertrouwelijke relaties met klanten op om hen te ondersteunen bij complexe risicobeheer & finance problemen waarmee zij worden geconfronteerd.

Teamleiderschap: U coacht, begeleidt en motiveert een team van ervaren consultants, en u laat hun vaardigheden groeien alsook breidt u het team verder uit. U fungeert als een belangrijke schakel om samenwerkende en innovatieve bedrijfscultuur op te zetten, waarbij u interne samenwerking en uitmuntendheid in klantenservice stimuleert.

Business development: U identificeert nieuwe zakelijke groeimogelijkheden door nieuwe klanten actief te benaderen en kruisbestuivingen op te zetten met bestaande relaties.

Sectorale expertise: U volgt de evolutie van regelgeving, markttrends en opkomende risico's in de financiële sector zorgvuldig op. U draagt actief bij aan de zichtbaarheid en reputatie van het bedrijf door deel te nemen aan gerichte professionele evenementen en u demonstreert uw expertise door het publiceren van artikelen en het faciliteren van conferenties.

Innovatie: Met de steun van andere entiteiten binnen de groep krijgt u de mogelijkheid om klanten globale adviesoplossingen aan te bieden voor hun bredere transformatieprojecten.

Gewenst profiel:
Master in Financiën/ Management of gerelateerd.

Stevige ervaring (15 jaar en meer) in projectmanagement en consultancy in de Belgische banksector met een sterke affiniteit in risicobeheer of transformatie van de financiële rol.

U heeft bewezen teams te laten groeien en te laten samenwerken in een prestatiegerichte omgeving.

U beschikt over uitstekende communicatievaardigheden en u bouwt makkelijk relaties op met besluitvormers die u percipiëren als een betrouwbare partner.

Naast een uitstekende beheersing van het Nederlands (geschreven en gesproken) beheerst u het Engels en het Frans.

Past u in het gezochte profiel en wilt u zich aansluiten bij een adviesbureau dat erkend wordt voor hun expertise, en grote autonomie biedt in het beheer van uw verantwoordelijkheidsgebied.

Wij nodigen u uit om uw sollicitatie te sturen, die vertrouwelijk zal worden behandeld.
Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Project Engineer

ENGIBEX, Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
1 week geleden
We are a Belgian engineering consulting firm that assists SMEs and large industrial organizations in bringing their innovation and R&D initiatives to life.Le PosteProject EngineerServicebeschrijvingDe project engineer service zal meewerken aan de elektrische infrastructuurprojecten (380, 220, 150, 70 en 36...
ENGIBEX

Consultant(e) en communication

ARCTIK - Communication for Sustainability, Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
1 week geleden
IntroductionARCTIK est une société du groupe Technopolis spécialisée dans communication durable et la diffusion de la culture scientifique et de l’innovation. Fondée en 2011, nous avons rejoint le groupe Technopolis début 2019. Nous travaillons pour les acteurs publics sur des...
ARCTIK - Communication for Sustainability

Head, HR Business Partners

NATO Communications and Information Agency (NCI Agency), Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
1 week geleden
Primary LocationBelgium-BrusselsNATO BodyNATO Communications and Information Agency (NCI Agency)ScheduleFull-timeApplication Deadline23-May-2024, 11:59:00 PMSalary (Pay Basis)8,754.21GradeNATO Grade G20Who we are:For more than 70 years, NATO’s mission has been to preserve peace and security in the Alliance for nearly one billion citizens. The...
NATO Communications and Information Agency (NCI Agency)