Business Manager - #10514428

TriFinance Belgium


Datum: 3 weken geleden
stad: Berchem, Vlaanderen
Contract type: Voltijd

Sales, da's veel praten en overtuigen, toch?

Hopelijk trok je al een frons bij het lezen van die zin, want als échte sales connaisseur weet jij dat dé sleutel vooral ligt in luisteren. Waar liggen onze (lees: jouw toekomstige) klanten van wakker? En hoe kunnen wij hierin ondersteunen?

Als business manager ben jij dé spotter voor opportuniteiten en solution selling bij grote en mid-size corporate ondernemingen in en rond de Kempen, Antwerpen en/of Mechelen.

Meer concreet nu: wat doét een business manager dan eigenlijk?

  • Je gaat in gesprek met bestaande klanten en prospects. Je luistert naar hun noden op de finance afdeling, en door jouw oplossingsgerichte blik denk je na over oplossingen (hint: onze consultans ;-)).
  • Je fungeert als een echte business partner op C-level. Je denkt na vanuit onze volledige dienstenportfolio om pragmatische oplossingen te vinden (naast staffing ook adviesverlening).
  • Je neemt initiatieven om top-of-mind te blijven bij je klanten, zoals aanwezigheid op social media, community-building en netwerkevenementen.
  • Je blijft jezelf heruitvinden door markt- en klantanalyses uit te werken. Zo bepaal jij steeds opnieuw je focus.

Wat verwachten wij van een business manager?

  • Je hebt al een 5-tal jaar ervaring op de teller. Liefst in finance (we kunnen maar dromen hé), maar met ervaring binnen sales en/of in een corporate omgeving zijn we ook al heel blij!
  • Je spot leads van mijlenver en hebt de commerciële skills en doorzettingsvermogen om deze leads om te zetten in business. Conversion, quoi?
  • Een verbeteringsgerichte mindset is al top, maar je handen uit de mouwen steken om deze verbeteringen vast te nemen, resulteert in 1+1=3. Niet zeggen aan de boekhouders, aub.
  • Relaties opbouwen is je tweede natuur. Van daaruit beschik je over sterke communicatie- en overtuigingsvaardigheden.

Wat wij je kunnen bieden?

Vraag het maar aan onze mensen. Omdat alles bij TriFinance draait om jouw groei, kijken we graag met je mee welke richting je op wilt. Daarnaast investeren we veel in inspirerende trainingen, actieve coaching en leuke events voor collega's. Allemaal in een open cultuur waar TriFinance-collega's hun kennis delen en elkaar vooruit helpen. Daarnaast kun je rekenen op een veelzijdig salarispakket.

Naast een mooi brutosalaris, bieden we:

  • Bedrijfswagen (BMW-gamma) en tankkaart,
  • Een netto-onkostenvergoeding van minstens 150€
  • Maaltijdcheques van 8€, ecocheques van 250€
  • Groeps- en hospitalisatieverzekering ten koste van TriFinance
  • Smartphone en abonnement
  • Flexibele uren (je plant immers zelf je agenda in)
  • 32 vakantiedagen (en optie tot 42 (!!) via cafetariaplan).

TriFinance is een internationale netwerkorganisatie en een unieke dienstverlener met een focus op Finance & Advisory. We bieden pragmatisch advies en operationele ondersteuning door middel van projectsourcing en werving- en selectiediensten. In 2022 hebben we ons dienstenportfolio uitgebreid met, naast TriFinance, de introductie van de merken TriHD en TriTechnology.

Sinds onze start in 2002, staan onze medewerkers op de eerste plaats. Deze aanpak onderscheidt ons van andere consultancybureaus. Door ons samen te focussen op persoonlijke en professionele groei, zorgen we dat de best mogelijke kwaliteit in Do-How service wordt geleverd aan onze klanten. Solliciteer nu en groei samen mee met onze TriFamily met +1000 collega’s!

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

monteur staalbouw

Accent Jobs, Berchem, Vlaanderen
18 uur geleden
FunctieomschrijvingDe werkzaamheden van jou, als monteur van staalbouw elementen , bestaan voornamelijk uit:Monteren van metalen constructiesMonteren van het dak en van wanden ( in staal of beton of sandwichpanelen )Werken in de hoogtewerker uitvoerenJe leest en interpreteert plannen.Je werkt samen...
Accent Jobs

Supply Chain Analyst

ERIKS Belgium, Berchem, Vlaanderen
1 dag geleden
Ben jij helemaal thuis in de wereld van Supply Chain? Hebben SAP en Excel geen geheimen meer voor jou en denk je graag mee op strategisch niveau hoe we onze voorraadstromen controleren en beheren? Aarzel dan niet en solliciteer! Locatie:...
ERIKS Belgium

Project Ingenieur Automatisatie

Sweco, Berchem, Vlaanderen
5 dagen geleden
FunctieomschrijvingAls Project Engineer Automatisatie begeleid je klanten in hun industriële automatisatieprojecten vanaf de haalbaarheidsfase, via het ontwerp, naar het opstellen van lastenboeken tot opvolging van uitvoering en inbedrijf name en kwalificatie van de installatiesDaarnaast krijg je de gelegenheid om in...
Sweco