MONTEUR BALUSTRADES - #10517572

Accent Jobs


Datum: 2 weken geleden
stad: Ostend, Vlaanderen
Contract type: Voltijd
Functieomschrijving

We zijn steeds op zoek naar dynamische medewerkers om ons team te versterken.

Je komt terecht in een jong, aangenaam en familiaal bedrijf waar je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het leveren en plaatsen van glasbalustrades.

  • Je plaatst balustrades rails
  • Je plaatst het glas in de balustrades
  • Je zorgt voor een correcte uitlijning van de totale constructie
  • Je zorgt voor een propere en nette werkomgeving
  • Je werkt nauwkeurig, leeft correct de veiligheidsvoorschriften na en werkt graag in teamverband.
  • Je ben communiceert vlot met de werfleiders en de projectverantwoordelijke

Bedrijfsinformatie

Deze firma is opgericht in 2006 in Nieuwpoort, na de overname van een noodlijdende glashandel, is in de afgelopen 15 jaar aanzienlijk gegroeid. Wat begon met slechts 2 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een team van 46 medewerkers. Als gevolg van deze groei was het bedrijf op zoek naar een ruimere locatie met mogelijkheden voor uitbreiding, wat leidde tot de verhuizing naar een veel groter pand.

Gedurende de jaren hebben de activiteiten van de firma aanzienlijke veranderingen ondergaan. In de beginjaren specialiseerde het bedrijf zich in het herstellen en vervangen van glas, maar geleidelijk aan evolueerde het naar een klein- en groothandel in bouwglas.

Tegenwoordig Kunnen De Hoofdactiviteiten Worden Onderverdeeld In Drie Groepen

Exterieurbeglazing: leveren en plaatst dubbel en driedubbel glas voor zowel particuliere woningen als industriële gebouwen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze verzorgen ook glasbreukreparaties.

Interieurbeglazing: Het bedrijf installeert glazen deuren, wanden en spatwanden in particuliere woningen, evenals glasensembles en spiegels in kantoor- en openbare gebouwen.

Glasbalustrade systemen: hierin is de firma sterke speler geworden in het monteren van glasbalustrade systemen, die zorgen voor veiligheid en een maximaal doorzicht, met name op de residentiële markt.

Deze firma is uw betrouwbare partner voor al uw glaswerken! Laat het licht binnen in uw huis of op kantoor...

Jobrotatie is perfect mogelijk, de mogelijkheden en perspectieven zijn eindeloos. Op die manier heb jij als medewerker werkzekerheid, een goed gevoel en mooie projecten die je samen met je collega's tot een goed einde kan brengen.

Jouw profiel

Als Monteur Zullen Onderstaande Omschrijvingen Geen Uitdagingen Vormen

  • Een harde werker die bereid is het vak te leren
  • Werkervaring: eerste ervaring in de bouwsector / schrijnwerk / glassector is een pluspunt

Klinkt deze vacature als muziek in de oren? Contacteer ons dan via deze vacature of op het nummer +32 58 60 49 80 of stuur een mail naar [email protected]

Wij bieden jou

Je wordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende omgeving en je krijgt de kans om mee te bouwen aan je loopbaan met eindeloze mogelijkheden.

Onze partner biedt iedere werknemer een thuisgevoel, een plek waar iedereen trots is op zijn prestaties en plezier beleeft aan het werk.

Als werkgever dragen ze het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel en wordt jouw ontwikkeling en persoonlijke groei als een prioriteit beschouwt. Je krijgt een job optie-vast met veel doorgroeimogelijkheden waarin je tal van opleidingen en ondersteuning gaat krijgen.

Erkenningsnummer:W.INT.040 - W.INT.10 - VG13/BUO - VG1312/BC - 00137-406-20121024 - 00305-406-20121204

Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Autotechnieker

Accent Jobs, Ostend, Vlaanderen
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingAls AUTOMECHANIEKER Ben Je Verantwoordelijk Vooruitvoeren van routineonderhoud en -controlesdiagnose stellen en repareren van motorische en mechanische defectenuitvoeren van reparaties aan uiteenlopende auto-onderdelen zoals remmen, versnellingsbakken, motoren en elektrische systemeninstalleren van aftermarket-producten en accessoireszorgen voor de orde en netheid in...
Accent Jobs

Poetsmedewerker vaste late ploeg | Oostende | Voltijdse job mét optie vast contract

Adecco, Ostend, Vlaanderen
1 week geleden
FunctieomschrijvingOp zoek naar een voltijdse job als schoonmaakmedewerker te regio Oostende? Werken van maandag tot en met vrijdag, 12u00 tot 22u00 is voor jou als poetsmedewerker haalbaar? Jij bent de schoonmaakmedewerker die wij zoeken om het team van dit poetsbedrijf...
Adecco

Postbode

Accent Jobs, Ostend, Vlaanderen
1 week geleden
FunctieomschrijvingAls sorteerder bij BPOST in het depot van Zandvoorde (Oostende) zal je instaan voor het sorteren van goederen. Je zal aan de band rechtstaan en de instructies volgen die in het Nederlands gegeven worden. Het takenpakket zal bestaan uit het...
Accent Jobs