Business Process Manager - #10518371

Ethias


Datum: 2 weken geleden
stad: Hasselt, Vlaanderen
Contract type: Voltijd

Wil jij voortdurend processen vereenvoudigen en optimaliseren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Na een aangename verwelkoming en kennismaking met het team, probeer je zo goed en juist mogelijk de huidige organisatie en processen in kaart te brengen. Vervolgens rekenen we op jou om de huidige werkwijzen van de organisatie te challengen en deze waar mogelijk, te vereenvoudigen en te optimaliseren. ‘Out of the box’ zit je in de genen!


Houd jij ervan om andere te overtuigen van jouw ideeën? Top! Zodra je de nodige argumenten verzameld hebt om jouw ideeën vorm te geven, krijg je de kans om deze voor te stellen aan een aantal collega’s (managers, proces owners,…) en hen te overhalen zodat huidige processen aangepast worden. Om het idee te kunnen implementeren maak je een planning en een roadmap waarbij je doelen vooropstelt.


Wat met de opvolging? Verandering is voor vele collega’s geen evidentie… Opvolging, aan de hand van data, is dan ook belangrijk om de nodige buy-in te verwerven en continue vooruitgang te verzekeren. Je stemt hierover steeds af met je verantwoordelijke. Tot slot werk je samen met de Performance Manager om te bekijken welke doelstellingen je wilt behalen op vlak van performance en capacity planning.

-> Heb jij er al zin in? Top!


Vind jij jezelf terug in onderstaande elementen?

  • Kennis van ‘best practices’ en bewezen ervaring met bedrijfstransformaties, procesreengineering en simplification (bij voorkeur maar niet noodzakelijk in schadegevallen)
  • Je houdt ervan om denkwijzen te challengen? Check
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden (bij voorkeur in meerdere talen)
  • Best practices zijn dagelijkse kost voor jou!
  • Je hebt een toekomstgerichte visie en kan deze overbrengen aan collega’s
  • Je klampt je niet vast aan oude denkpatronen maar brengt positieve verandering via creatieve oplossingen
  • Resultaatgerichtheid is één van jouw belangrijkste waarden
  • Jouw naasten beschrijven je alvast als ‘constructief kritisch’

Deze elementen zijn mooi meegenomen:

  • Tweetalig


Je krijgt een unieke kans om:

  • te groeien binnen een organisatie die interne mobiliteit hoog in het vaandel draagt.
  • initiatief te nemen, jezelf te ontplooien en te kiezen uit een zéér interessant en uitgebreid opleidingsaanbod
  • mee te werken aan de digitale transformatie, waardoor je samen met je collega’s de toekomst van de verzekeringswereld helpt bepalen.
  • zowel in jouw carrière, als in jouw privéleven te investeren dankzij een goede work-life balance.
  • Je komt terecht bij een Top Employer, onder andere gewaardeerd voor haar initiatieven op vlak van Welzijn, Werkomgeving, Organisatie & Change en Digitalisering.
  • terecht te komen binnen een aangename, warme organisatiecultuur waar je jezelf kan zijn.
  • last but not least, te genieten van een contract van onbepaalde duur met een interessant salarispakket aangevuld met tal van voordelen (verzekeringen, cafetariaplan, eventuele bonus,..)

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Postbode

Accent Jobs, Hasselt, Vlaanderen
1 week geleden
FunctieomschrijvingEen postronde die je zelf van a tot z beheert, dicht bij jou in de buurt. Een job waarin je zowel zelfstandig werkt als in team. Hoe dat precies werkt?Zo Ziet De Job Van Postbode EruitElke werkdag start in het...
Accent Jobs

Storage Engineer - 12 Month Contract - Hasselt, Belgium (Hybrid)

CareerAddict, Hasselt, Vlaanderen
€ 525 per dag
1 week geleden
Hamilton Barnes has the pleasure of representing a leading European IT Solutions company who are looking to recruit a Senior Storage Engineer on an initial 12-month contract.This is a long-term project on a rapidly growing business that requires someone with...
CareerAddict

Dispatcher pechverhelping NL/ENG

Start People Belgium, Hasselt, Vlaanderen
2 weken geleden
DescriptionVoor onze klant te Hasselt, een bedrijf dat als klanten kleine en grote transportbedrijven heeft, zijn we op zoek naar een collega die pechverhelping doet via de telefoon.Je zal vrachtwagenchauffeurs te woord staan die panne hebben onderweg, dit kan gaan...
Start People Belgium