Student Junior Engineer - #10520106

Sweco


Datum: 2 weken geleden
stad: Kortrijk, Vlaanderen
Contract type: Stage
FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau begeleiden we de projecten van onze klanten van A tot Z, van voorproject tot opvolging. Aan de hand van een open gesprek en jouw interesses bekijken we voor welk project en binnen welke divisie jij als Student Junior Engineer kan ingezet worden.

WIE ZOEKEN WE

Je bent nog aan het studeren als burgerlijk of industrieel of bio ingenieur. Of je bent aan een schakeljaar of thesis bezig. Maar je wil alvast wat ervaring opdoen als junior engineer.

Als teamplayer realiseer je samen met je team de uitdagende opdrachten van onze klanten en ondersteun je onze projectleiders. Met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, een open ingesteldheid en communicatieve vaardigheden ben je ook als student snel lid van onze Sweco familie.

WAT BIEDEN WE

  • Sweco biedt jou een springplank naar een opwindende carrière.
  • Als jonge, enthousiaste student bieden we je de mogelijkheid om je kennis meteen in de praktijk om te zetten en ervaring op te doen.
  • Als Sweco medewerker geniet je van de voordelen van een internationaal bedrijf maar met een aangename dynamische team- en werksfeer.
  • Je wordt direct actief ingeschakeld in alle facetten van een project, zodat je stapsgewijs je vaardigheden kan ontwikkelen.
  • Kickstart jouw carrière in een leuke en boeiende omgeving en draag zo jouw steentje bij aan onze missie “Transforming Society Together”.
Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Industrieel Elektricien (outs.- zie Non negotiables)

Accent Jobs, Kortrijk, Vlaanderen
17 uur geleden
FunctieomschrijvingWat doe jij als Industrieel Elektricien- specialist?Als industrieel elektricien gebruik je jouw kritisch oog, jouw bakken kennis en "fingerspitzengefühl" voor de installatie en het onderhoud van diverse elektriciteitsinstallaties in een industriële omgeving. (fabrieksomgeving)Wat houdt dit nu juist in?Dit gaat over...
Accent Jobs

Automation Service Engineer

ENGIBEX, Kortrijk, Vlaanderen
2 weken geleden
We are a Belgian engineering consulting firm that assists SMEs and large industrial organizations in bringing their innovation and R&D initiatives to life.Job DescriptionFour our Global Service team, we are currently looking to hire an Automation Service EngineerYour function You...
ENGIBEX

Werftoezichter infrastructuur

Sweco, Kortrijk, Vlaanderen
3 weken geleden
Werftoezichters Bij Sweco Hebben Een Veelzijdige Functie InhoudTechnisch toezichtControleren of de werken uitgevoerd worden volgens de plannen en volgens de regels van de kunstOpmeten van de door de aannemer uitgevoerde hoeveelheden en deze toewijzen aan de voorziene posten in het...
Sweco