Storemanager Starbucks Kruibeke Noord - #5523282

EG Group


Date: 23.06.2022
Ville: Kruibeke, Flandre
Type de contrat: Plein temps
EG Group

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een passie voor koffie
  • Je bent bereid wisselende diensten te werken
  • Je leert snel en wil jezelf graag ontwikkelen
  • Je bent heel sociaal ingesteld
  • Je werkt graag in teamverband

ONS AANBOD

  • Een marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Een baan met doorgroeimogelijkheden
  • Werken in een hecht team

BEN JIJ DE ‘PARTNER’ DIE WIJ ZOEKEN?

Starbucks is uitgegroeid tot één van ’s werelds bekendste en meest geliefde bedrijven. Werken bij Starbucks is net als werken met je vrienden! Als je hier werkt, ben je geen “werknemer” – we noemen onszelf “partners” omdat we geloven in gedeelde gemeenschappelijke doelen en wederzijds succes. Onze partners zijn onze meest waardevolle bron.

JOUW BAAN

Een Starbucks partner levert legendarische klantenservice aan alle klanten door te handelen vanuit de houding ‘de klant komt op de eerste plaats’ en door contact te maken met de klant. Je ontdekt de behoeften van de klant en speelt hierop in. Je levert op consistente wijze kwaliteitsdranken, hele bonen en voedingsproducten aan alle klanten volgens de receptuur- en presentatie standaarden van Starbucks. Handelt integer, eerlijk en met kennis van zaken om de cultuur, waarden en missie van Starbucks uit te dragen.

Binnen jouw restaurant ben jij verantwoordelijk voor een team van 20- tal medewerkers. Deze ga je motiveren, coachen en aansturen voor het beste resultaat. Daarnaast ben je bezig met administratieve en financiële opvolging en het realiseren van commerciële doelstellingen.

Jij bent in staat om jouw resultaten en bevindingen te rapporteren en verbeteren voor een optimaal draaiende store.

WIJ ZIJN EG GROUP

EG Group is een internationaal bedrijf met tankstations in onder andere de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië en de UK. Wij exploiteren grote merken zoals KFC, Burger King en Subway.

Bij onze tankstations in België en Frankrijk zijn Starbucks stores te vinden. Zo zorgen wij voor een totaal beleving voor onze gasten on the road.

Ben jij klaar om met ons de #nieuweafslag te nemen?!

Comment s'inscrire

Pour postuler à cet emploi, vous devez autoriser sur notre site . Si vous n'avez pas encore de compte, inscrivez-vous.