Trambestuurder - #10509621

STIB MIVB


Datum: 1 week geleden
stad: Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Contract type: Voltijd

Jouw omgeving


De MIVB stelt meer dan 10.000 mensen tewerk in meer dan 300 verschillende beroepen!
Wist je dat we een van de weinige openbare vervoersmaatschappijen ter wereld zijn die zowel betrokken zijn bij het ontwerp en de bouw als bij de planning en de exploitatie van haar netwerk?
Daarom hebben we zoveel verschillende banen en carrièremogelijkheden.

De digitalisering van onze activiteiten, de modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet en de bouw van nieuwe remises zijn slechts enkele voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB enthousiaste medewerkers zoekt.

Op het gebied van rijden en veiligheid hebben we in 2022 337,7 miljoen ritten over 52,7 miljoen km verzorgen met 1.338 voertuigen op 87 bus/tram/metrolijnen. Dat is het equivalent van 3 keer per dag rond de wereld reizen!

Hoe zal je Brussel laten bewegen?


Wil je, net als wij, de mobiliteit in Brussel verbeteren en voor het vervoer van onze duizenden passagiers per dag zorgen? Je houdt van rijden, bent klantgericht en variabele uurroosters zijn voor jou geen probleem?

Wel, in dat geval, aarzel niet meer!

Hoe zal je dag eruit zien?


Tramchauffeur zijn bij de MIVB is niet alleen het dagelijks vervoeren van reizigers. Het is vooral een dienst bewijzen aan 401 miljoen klanten per jaar op een netwerk dat voortdurend wordt uitgebreid.

Concreet, elke dag:

  • Voldoe je aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door eventueel inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes
  • Informeer je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen
  • Vervoer je klanten in alle veiligheid
  • Beheer je het stadsverkeer

Herken je je in dit profiel?


  • Minstens 20 jaar zijn
  • Minimum niveau lager secundair onderwijs
  • In het bezit zijn van het rijbewijs B
  • Functionele kennis van de tweede taal
  • Klantgericht, stressbestendig


De MIVB promoot de billijkheid bij de behandeling van de kandidaten. Door het lage percentage vrouwen bij de MIVB appreciëren we ten zeerste de sollicitaties van vrouwelijke kandidaten, voor elke job en op elk niveau.

Wat wij bieden

Een familiale sfeer
"Samen gaan we verder. Een waarde die op de voorgrond treedt bij unanieme collega's: zelfs met meer dan 10.000 werknemers behouden we deze familiale sfeer die ons kenmerkt waar wederzijdse hulp aanwezig is op alle niveaus.

Een rechtvaardig loonbeleid
Bij de MIVB wordt je salaris eerlijk en transparant berekend, rekening houdend met je verantwoordelijkheden, kennis en ervaring.

Tal van voordelen
Je geniet van tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bijdrage in het schoolgeld van je kinderen, ...), voordelige voorwaarden bij onze partners en natuurlijk een MIVB-, TEC- en DE LIJN-abonnement, niet alleen voor jou maar ook voor je gezin! Kom je met de trein naar je werk? Geen zorgen, wij betalen tot 70%.

Balans werk-privé
Flexibele werktijden en 35 vakantiedagen per jaar.

Zinvol werk
Elke dag weet je waarom je 's ochtends opstaat: om mee te bouwen aan het Brussel van morgen!

De kans om jezelf opnieuw uit te vinden tijdens je carrière
Met een sterk mobiliteitsbeleid en meer dan 300 verschillende jobs, valt er heel wat te ontdekken tijdens je leven!

Opleidingen
Dankzij onze verschillende technische scholen en de MIVB Academy kunt u uw vaardigheden voortdurend verbeteren dankzij een ruim aanbod aan opleidingen. Ideaal om alle vaardigheden te verwerven die je nodig hebt om je carrière te ontwikkelen.

Vergelijkbare vacatures

Journaliste Freelance

Groupe Rossel La Voix, Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
5 dagen geleden
Soir Mag, curieux de toutSoir Mag est l’un des plus anciens magazines belges, né en 1928 sous le nom de « Soir Illustré ». Et presque un siècle plus tard, il reste l’hebdomadaire qui compte. Nos points forts ? L’actualité...
Groupe Rossel La Voix

Directeur·rice Adjoint·e Ressources Humaines/ Change Manager Hard HR (m/f/x)

Workingfor.be, Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
1 week geleden
Contenu de la fonctionMISSION GENERALE :La Direction des Ressources Humaines est composée d’une cinquantaine d’agents repartis en trois départements clés: Développement du personnel et de l'organisation (Soft RH) Gestion du personnel et rémunération (Hard RH) Bien-être au travail (SIPPT)En termes...
Workingfor.be

(Associate) Partner Risk Management Belgium (m/v)

Morgan Philips Executive Search, Brussels, Brussels Hoofdstedelijk Gewest
1 week geleden
(ASSOCIATE) PARTNER - (m/v) Wij werken samen met een gerenommeerde adviesgroep die bankinstellingen begeleidt in hun transformatieprojecten binnen risicobeheer en finance. Met een sterke aanwezigheid op de Belgische markt is onze klant in volle expansie en onderscheiden ze zich door...
Morgan Philips Executive Search