Studiemedewerker klinische studies - #10516292

Jessa Ziekenhuis


Datum: 1 week geleden
stad: Hasselt, Vlaanderen
Contract type: Voltijd
Contract onbepaalde duur - jobtime 100%

Wij van Jessa zijn echte hartverwarmers. Innovatieve toekomstdenkers ook, die samen van Jessa een zieken-thuis maken. Een warm verhaal waar meer dan 3.450 medewerkers elke dag aan verder schrijven. Een verhaal dat bovendien verder reikt dan de ziekenhuismuren van onze vier campussen in Hasselt en Herk-de-Stad. Want dankzij het ziekenhuisnetwerk Andreaz kunnen we onze beste zorgen nog dichter bij alle patiënten brengen.

Om de ambities van Jessa waar te maken, zijn wij op zoek naar een studiemedewerker klinische studies.

Functie:

Als studiemedewerker klinische studies sta je in voor de opvolging van medisch-wetenschappelijke studies binnen de dienst pneumologie van het Jessa Ziekenhuis. Meer bepaald voer je volgende opdrachten uit:

  • Je coördineert diverse onderzoeksprojecten op de dienst pneumologie. Deze onderzoeksprojecten variëren van retrospectieve studies tot prospectieve studies met geneesmiddelen en/of medische hulpmiddelen.
  • Je werkt je in in verschillende studieprotocollen en je kan deze toepassen naar de patiënt toe.
  • Je voert in nauw overleg met de betrokken artsen de screening van de patiënten uit en geeft uitleg aan de patiënt (informed consent).
  • Je volgt de patiënten op in functie van de verschillende studies: je observeert, rapporteert en registreert bijwerkingen conform de geldende wetgeving en het studieprotocol.
  • Je staat in voor het verzamelen van klinische parameters en ingave in een elektronisch case report form (eCRF).
  • Je staat in voor het organiseren van studies via agendabeheer afhankelijk van de flowcharts en de planning van de gevraagde onderzoeken.
  • Je staat in voor het uitvoeren van gerelateerde administratieve taken, medische dossiers en briefwisseling, je verzorgt de briefwisseling met de ethische toetsingscommissie van het Jessa ziekenhuis, met huisartsen,�� met patiënten en met eventuele opdrachtgevers van klinische studies.
  • Je staat in voor het beheren van de voorraad (studiemedicatie, studiemateriaal, staalrecipiënten, vragenlijsten, ...).
  • Je fungeert als spil tussen de betrokken arts, farmaceutische industrie, huisarts en de patiënt en je bent hierbij vaak het eerste aanspreekpunt.
  • Je benadert patiënten en/of medewerkers op een vriendelijke en professionele manier: je hanteert hierbij een spreek- en schrijfstijl waarvan de vorm past bij de boodschap, doelgroep en situatie;


Profiel:

  • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in de verpleeg- of vroedkunde
  • Ervaring in toegepast klinisch onderzoek en/of de organisatie van events is een pluspunt.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels (schriftelijk en mondeling).
  • Je bezit een grondige kennis van het MS Office pakket en hebt de nodige PC vaardigheden.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent organisatorisch sterk, punctueel en stressbestendig.
  • Je bezit de nodige communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving in verband met klinische studies en good clinical practice, of je bent bereid die te verwerven.
  • Je hebt een uitgesproken interesse voor wetenschappelijk onderzoek.


Aanbod:

Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Je relevante ervaring kan een rol spelen in het bepalen van je salaris.

Interesse?

Bezorg ons zo snel mogelijk je kandidatuur door online te solliciteren via onderstaande link.

Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Hilde Kelchtermans (Onderzoekscoördinator Clinical Trial Center Jessa Ziekenhuis) op het nummer 011 33 50 37 – mail [email protected].

Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Désirée van Tol (werving & selectie) op 011 33 52 50 of [email protected]

Vergelijkbare vacatures

Quality Engineer

Madison Recruitment - We're hiring, Hasselt, Vlaanderen
1 dag geleden
BeschrijvingVoor een wereldspeler in de buurt van Hasselt zijn we op zoek naar een quality engineer!Dit bedrijf is een internationale producent van verschillende soorten lijmen, films of folies voor allerhande doeleinden. Ze leveren onder meer aan de meubelindustrie, automotive en...
Madison Recruitment -  We're hiring

Mobiele Bandenmonteur Vrachtwagens (Fleet)

Accent Jobs, Hasselt, Vlaanderen
2 dagen geleden
FunctieomschrijvingVoor de job als bandenmonteur vrachtwagens heb je volgend takenpakket:Verantwoordelijk voor het bandenbeheer bij diverse klanten (transportbedrijven).Zorgen voor optimale bandendruk en regelmatige controle van de staat van de banden.Vervangen van banden, met nauwkeurige aandacht voor kwaliteit en efficiëntie.Zorgen voor een...
Accent Jobs

Business Process Manager

Ethias, Hasselt, Vlaanderen
5 dagen geleden
Wil jij voortdurend processen vereenvoudigen en optimaliseren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Na een aangename verwelkoming en kennismaking met het team, probeer je zo goed en juist mogelijk de huidige organisatie en processen in kaart te brengen....
Ethias