(Key) Account Manager Hybrid Cloud - #10519558

Savaco


Datum: 2 weken geleden
stad: Kortrijk, Vlaanderen
Contract type: Voltijd
Team

De Business Line Hybrid Cloud voert bij haar uitgebreide klantenkring uitdagende ICT infrastructuur projecten uit zoals servermigraties, virtualisatie, cloud transitie, cybersecurity, remote workplaces, en dit vooral gebaseerd op hardware en software van wereldleiders zoals HPE, Aruba, Microsoft (incl. Azure & M365), VMWare, Veeam, Citrix en Fortinet.

Jouw Uitdaging

Als Account Manager ben jij de drijvende kracht achter de verwerving van nieuwe klanten, het onderhouden van bestaande klantrelaties en het handhaven van een hoge klanttevredenheid. Met een diepgaand begrip van Cloud- en infrastructuurtechnologieën, werk je nauw samen met onze specialisten om de meest geavanceerde oplossingen te bieden aan onze klanten.

Je creëert een solide sales pipeline door een combinatie van cold calling, netwerken en relatiebeheer. Bovendien nodig je klanten uit voor onze evenementen en webinars en speel je een rol bij de uitvoering van follow-up acties. Je bent iemand die professionele relaties opbouwt en neemt actief deel aan evenementen, beurzen en netwerkbijeenkomsten waar je potentiële klanten en bestaande klanten ontmoet.

Jouw Profiel

Om te schitteren in deze rol, beschik je over een bachelor- of masterdiploma en heb je minimaal drie jaar ervaring in B-to-B verkoop van softwareoplossingen, technologische producten en/of IT-diensten. Je haalt je drive uit persoonlijke ontmoetingen met klanten en prospecten. Je bent resultaatgericht en vastberaden om je doelen te bereiken, vooral als het gaat om het aantrekken van nieuwe klanten.

Daarnaast ben je in staat om met empathie en klantgerichtheid te handelen. Je bent leergierig en innovatief, goed georganiseerd en een teamspeler. Je kijkt verder dan de technologie en kunt duidelijk de toegevoegde waarde van onze Hybrid Cloud-oplossingen aan de klant communiceren. Vloeiend Nederlands en goed Engels zijn een must, en kennis van het Frans is een pluspunt.

Je bent vanzelfsprekend mobiel en voornamelijk actief in het Vlaamse landsgedeelte, met een focus op Oost- en West-Vlaanderen.

Ons Aanbod

Bij ons vind je een dynamische en stabiele bedrijfsomgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd met projecten uit diverse sectoren. We bieden niet alleen afwisseling, maar ook ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn een financieel stabiel groeibedrijf waar professionaliteit hoog in het vaandel staat. We hechten veel waarde aan respect, collegialiteit en teamgeest. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, inclusief een bedrijfswagen en tal van extralegale voordelen.

We bieden flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Savaco is vlot bereikbaar zonder files. Bovendien zorgen ons Sport- en Feestcomité voor een divers aanbod aan sportieve en plezierige activiteiten voor al onze medewerkers.

Savaco is een lokale IT-topspeler met een gezonde groeiambitie die toonaangevende bedrijven in Vlaanderen begeleidt in hun digitale transformatie. Elke dag bouwen we als een sterk team van 300 bekwame en enthousiaste medewerkers aan onze stevige en kwaliteitsvolle reputatie die op meer dan 30 jaar expertise is gefundeerd. We hebben een stevige visie en creëren impact bij onze klanten door hen succesvol doorheen hun digitale transformatie te loodsen. Samen gaan we elke ambitieuze technologie-uitdaging aan en zijn we vastberaden om ons doel succesvol te bereiken. Tegelijkertijd zorgen wij voor een warme, familiale omgeving waar collega’s elkaar kennen en respecteren. Elke Savaco medewerker kan ook rekenen op persoonlijke aandacht als medewerker én als mens. We stippelen een groeiplan uit dat je in staat stelt grenzen te verleggen maar zonder jouw persoonlijke ambitie of work-life balance uit het oog te verliezen.
Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Logistiek verantwoordelijke

Adecco, Kortrijk, Vlaanderen
2 weken geleden
FunctieomschrijvingVoor onze klant in de regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een logistiek verantwoordelijke.Als logistiek verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, het opslaan en het vervoer van goederen.Daarmee ben je een belangrijk onderdeel van de logistieke keten in...
Adecco

Student Junior Engineer

Sweco, Kortrijk, Vlaanderen
2 weken geleden
FUNCTIEOMSCHRIJVINGAls ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau begeleiden we de projecten van onze klanten van A tot Z, van voorproject tot opvolging. Aan de hand van een open gesprek en jouw interesses bekijken we voor welk project en binnen welke divisie jij...
Sweco

Winkelbediende fashion

Select HR, Kortrijk, Vlaanderen
2 weken geleden
Functieomschrijving - Je helpt bij het geven van kledingadvies naar klanten. Je zorgt voor de visual merchandising. Je zorgt voor orde en netheid in de winkel. Je helpt bij het uitpakken en alarmeren van de kleding.Profiel - Je hebt enige...
Select HR